Kúpiť eliptický rotopéd – e-shop

Sprievodca výberom
eliptických rotopedov


Eliptický rotoped  >  Zdokonaľte svoju postavu po deťoch na elipticali

Zdokonaľte svoju postavu po deťoch na elipticali

Materstvo dá každej žene poriadne zabrať a väčšinou sa, bohužiaľ, prejaví aj na postave. Najväčším problémom nebývajú ani nabrané kilogramy, ale povolené svaly.

A práve tie pomôže vytrénovať eliptický rotoped, fitness stroj, ktorý v domácnostiach postupne nahrádza staršie rotopédy. Užívatelia si ho chvália, pretože je šetrný ku kĺbom a kolenám. Na trošku zvláštny elipsovitý pohyb si síce budete musieť zvyknúť, ale skoro oceníte jeho efektivitu.

Koľko času to zaberie?

Na natrénovanie pohybu a zlepšenie fyzickej kondície je vhodné cvičiť trikrát týždenne zhruba po polhodine (niektorí tréneri odporúčajú aj dlhšiu dobu). Čas cvičenia na elipticali si určíte sama, podľa svojich schopností a výdrže. So zvyšovaním kondície môžete postupne pridávať.

U domácich trenažérov je skvelé to, že sa dá na nich cvičiť kedykoľvek, bez dodatočných nákladov aj nutnosti zaisťovať stráženie detí. Z elipticalu na ne ľahko dohliadnete, prípadne trénujete, keď deti spia. Trebárs pri obľúbenom TV programe, aby to rýchlejšie utieklo.

Za pár týždňov budete mať viditeľnejšie posilnené svaly a opäť sa vôjdete do oblečenia, ktoré ste nosili pred tehotenstvom. Potvrdzuje to viacero užívateliek elipticalov.
 

Zdieľajte článok



Odporúčame eliptické rotopedy






Ďalšie novinky

Eliptický rotopéd z bazáru: Je to dobrý nápad?

Eliptické rotopédy sú natoľko populárne a žiadané, že sa vyskytujú aj v internetových bazároch. Iste, táto kúpa môže byť cenovo výhodná, niekedy však len zdanlivo. Priblížme si možné riziká.

Recumbent - multifunkčný eliptický rotoped

Je pre vás okrem jazdy na rotopede, ktorá posilňuje nohy, dôležité aj posilnenie brušného svalstva, rúk, ramien aj hornej časti chrbta? Alebo máte problémy s pohyblivosťou, a napriek tomu chcete účinne cvičiť? Kúpte si recumbent.

všetky novinky