Kúpiť eliptický rotopéd – e-shop

Sprievodca výberom
eliptických rotopedov


Eliptický rotoped  >  Eliptický rotoped - zabijak kalórií, čo vyladí kondíciu

Eliptický rotoped - zabijak kalórií, čo vyladí kondíciu

Eliptical inSPORTline Denver pre aktívne cvičenie je teraz za výhodnu cenu 326,90 €.

Medzi jeho hlavné prednosti patrí masívna konštrukcia, trojdielne kľuky so strojovými ložiskami INT a elektronické regulovanie záťaže. Eliptický rotoped inSPORTline Denver je vybavený prehľadným computerom zobrazujúcim všetky dôležité tréningové informácie ako napr. čas, rýchlosť, vzdialenosť, kalórie, tepová frekvencia, výkon. Systém BeltDrive zaisťuje tichý a plynulý chod tohto stroja.

Čo hovorí o eliptickom trenažéri pani Svatava

Pani Svatava sa vyjádrila: "Eliptický rotoped Denver môžem len odporučiťZatiaľ mám len pozitívne ohodnocení. Skládala som si ho vlastnoručne, nie je to nijako ťažké, plánik je ľahko pochopitelný. Cvičení je úplne dokonalé, môžem porovnávať s podobným vybavením z fitcentier a naozaj je konkurencieschopný. Je stabilný, pri správnom dotiahnutí skrutiek nijako nevŕzga. Pri uvoľnení pri záťaži nie je problém skrutky skontrolovať a dotiahnuť. Na 100 % môžem ohodnotiť nastavenie programov rôznych záťaží, meranie tuku v těle. Určitě by som nemenila a volila by som rovnaký produkt."

Zdieľajte článok



Odporúčame eliptické rotopedy






Ďalšie novinky

Eliptický rotopéd z bazáru: Je to dobrý nápad?

Eliptické rotopédy sú natoľko populárne a žiadané, že sa vyskytujú aj v internetových bazároch. Iste, táto kúpa môže byť cenovo výhodná, niekedy však len zdanlivo. Priblížme si možné riziká.

Recumbent - multifunkčný eliptický rotoped

Je pre vás okrem jazdy na rotopede, ktorá posilňuje nohy, dôležité aj posilnenie brušného svalstva, rúk, ramien aj hornej časti chrbta? Alebo máte problémy s pohyblivosťou, a napriek tomu chcete účinne cvičiť? Kúpte si recumbent.

všetky novinky